2021 Yazı Makyaj Trendleri - BeautyCase

Yaşam Tarzı - 05 Temmuz, 2021 - Okuma Süresi: 3 Dk.

05 Temmuz, 2021

2021 Yazı Makyaj Trendleri - BeautyCase

Makyaj yapmak çoğumuzun alışkanlıklarından biri. Temelde değişmeyen şeyler olsa da makyajda dönem dönem öne çıkan moda olan şeyler olmuştur. Hadi şimdi beraber en güncel 2021 makyaj trendlerini inceleyelim!

 Pandeminin devam ettiği ve maske takmak zorunda olduğumuz bu günlerde sadece gözlerimiz açık olduğu için göz makyajlarının öne çıkması kaçınılmaz oldu.Bu yüzden göz makyajı ağırlıklı olan bu trendlere bir bakalım.

1) Renkli Eyelinerlar

Eyeliner göz şeklimize hava katmada çok etkilli bir malzeme.İstersek gözlerimizi çekik göstermek ya da daha büyük göstermek için bence olmazsa olmaz.Tabi buna değişiklik katmak istersek rengarenk eyelinerlarlarla makyaj yapmak çok uygun olacaktır.Bu eyelinerları da uzun ve keskin bitişli çekmekte yeni makyaj trendlerinden.

2021 Yazı Makyaj Trendleri - BeautyCase

2) Renkli Göz Makyajları

Yine gözlerimizi ön plana çıkaracak eğlenceli ve yaz mevsimine uygun renkli göz makyajları da bir diğer trendlerden.Göz makyajınızı istediğiniz kadar renkle geçiş yaparal zevkinize, tarzınıza göre şekillendirebilirsiniz.

2021 Yazı Makyaj Trendleri - BeautyCase  

3) Gözleri Büyüten Makyajlar

Büyük gözler için söylenilen ceylan gözlerde ilgi çeken başka bir trend.Gözleri makyajla büyütmenin en kolay yolu kirpikleri belirginleştirmek.Simsiyah ve yoğun bir rimel uygulamak ve göz altlarınıza beyaz göz kalemi çekme gözlerinizi olduğundan büyük gösterecektir.

2021 Yazı Makyaj Trendleri - BeautyCase

4) Açık ve Işıltılı Tonlarla Parlak Makyajlar

Yazın etkisiyle yine açık tonlar kullanarak parlak ve ıslak görünüm başka bir trend. Yüzün “T bölgesi” denilen kısmı aydınlatmak cildinize aydınlık katıp sizi daha canlı gösterecektir. Highlighter olarak bilinen aydınlatıcılar, cilde aydınlık ve parlak bir görünüm kazandıran aynı zamanda ciltte öne çıkarılmak istenen bölgelere uygulanan bir makyaj ürünüdür. Bronzlaşmış ve aydınlık bir görünüm için ise bronzer kullanmak doğru bir seçim olacaktır. Son zamanlarda hayli popüler olan kontürleme işleminde higlighter ve bronzer sıkça kullanır. Kontürleme işlemininde amaç yüz hatlarını belirginleştirmektir.

2021 Yazı Makyaj Trendleri - BeautyCase

5) Yukarı Doğru Taranmış Kaşlar

Yukarı doğru taranmış kaş görünümü, 2021 makyaj trendleri arasında yerini alıyor. Renkli veya şeffaf kaş maskarasıyla kaşlarınızı yukarı doğru tarayarak bu doğal ve belirgin olan kaş görünümünü elde edebilirsiniz.Ayrıca bu bakışlarınıza da farklılık katacaktır.

2021 Yazı Makyaj Trendleri - BeautyCase

6) Dumanlı Eyeliner Makyajı

  2021 makyaj trendleri arasında bulunan dumanlı eyeliner makyajı ile kirpik diplerinizi belirginleştirip aynı zamanda gözlerinizin kedi gözü gibi çekik görünmesini sağlayabilirsiniz. Göz kalemini eyeliner gibi uygulayarak ve kuyruğun üst kısmını hafifçe dağıtarak kolayca bu görünümü elde edebilirsiniz. Daha keskin bir sonuç isterseniz de bant kullanabilirsiniz. Jel formundaki göz kalemleri  bu makyaj için çok kullanışlı olabilir. Yumuşak yapıları sayesinde kolayca uygulanır ve dağılır.

2021 Yazı Makyaj Trendleri - BeautyCase

Haftalığın PeP'te!

İlk 15'a giren her içerik ile 200 TL kazan!

En popüler yazar sen ol!

Okunma puanını artır, kazan!

Liderlik Tablosu'na göz at!

Bu haftanın en çok okunanları.

E-bültenimize abone ol!

Haftanın en popüler içerikleri, en çok kazananlar ve staj haberleri bültenimizde.

Gizlilik Sözleşmesi'nde belirtilen hüküm ve koşulları kabul ediyorum.