2021 Yılında Seyircisi İle Buluşacak 6 Marvel Yapımı

Kültür ve Sanat - 21 Haziran, 2021 - Okuma Süresi: 4 Dk.

21 Haziran, 2021

2021 Yılında Seyircisi İle Buluşacak 6 Marvel Yapımı

Marvel ve DC arasındaki rekabet hiç durmadan devam ederken bu yazımda Marvel hayranları için büyülü bir dünya sunan ve 2021 yılında gelecek yapımların kısa bir özetiyle sizleri baş başa bırakıyorum.

1) Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings (Film)


2021 Yılında Seyircisi İle Buluşacak 6 Marvel Yapımı

Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings, Marvel Sinematik Evreni'nin 25. filmi olması özelliği ile dikkat çekiyor. 9 Temmuz 2021'de Marvel Stüdyolarından çıkacak olan filmin oyuncuları arasında Simu Liu, Awkwafina, Benedict Wong ve Florian Munteanu bulunuyor. Yönetmenliğini Destin Daniel Cretton olan film Amerkan bir süper kahraman filmi. Filmde babası ölümsüz bir büyücü olan ve babası tarafından suikastçı olarak yetiştirilen Shang-Chi'nin maceraları anlatılıyor. Babasının kötü güçleri olduğunu öğrenen baş karakter bütün gücünü onun imparatorluğunu yıkmak için kullanacaktır ve bu macerasında yolu bir sürü süper kahraman ile kesişecektir. 

2) What If? (Dizi)


2021 Yılında Seyircisi İle Buluşacak 6 Marvel Yapımı

Marvel evrenini seven her hayranın adeta ilgisini çeken bu dizide tüm Marvel kahramanlarını bir arada ama farklı şekillerde görme imkanımız olacak. Dizi kesin tarih belirtmese de 2021 yaz aylarında seyircisi ile buluşacak. Üstelik seslendirmelerini de Marvel aktörleri yapacak. Dizi, bir animasyon dizisi olarak karşımıza çıkacak. Tüm karakterleri böylelikle bir alternatif evrende izleme imkanı bulacağız. Şimdiden hayranların dikkatini çekmeye başlayan dizinin yaratıcısı AC Bradley'dir. Bir dünya düşünün ki, Peggy Carter’ın Captain Britain’in ya da Black Panther’in Star Lord olduğu bir dünya: What If?
 

3) Eternals (Film)


2021 Yılında Seyircisi İle Buluşacak 6 Marvel Yapımı

Eternals, Marvel çizgi romanından uyarlanan ve 5 Kasım 2021 tarihinde vizyona girecek olan baş rollerinde Angelina Jolie, Richard Madden, Salma Hayek ve Kumail Nanjiani yer alıyor. Filmin yönetmenliğini ise Chloe Zhao yapacak. Şimdiden oyuncu kadrosu ile kendine dikkat çeken bir film. Film içinde Celestiallar’ın kozmik varlıklar içinde olan insanların Eternallar ve Deviandtlar'ı yaratma hikayesini barındırıyor. İki grup da süper güçlerini kullanarak hangi ırkın daha üstün olduğunu kanıtlamaya çalışacak. 

4) Ms. Marvel (Dizi) 



2021 Yılında Seyircisi İle Buluşacak 6 Marvel Yapımı
Ms. Marvel, Marvel evreninin ilk Müslüman süper kahramanı olarak karşımıza çıkıyor. Uzun süredir bunun arayışı içinde olan Marvel, Iman Vellani ile anlaşarak Ms. Marvel dizisi için çekimlere başladı. 2021 sonunda gelecek dizi Pakistan asıllı ABD’li bir genç olan Kamala Khan'ı konu alıyor. Senaristliğini ise Bisha K. Ali üstleniyor. Kamala Khan'ı canlandıracak karakter önümüzdeki Marvel filmlerinde de oynayacak. Ms. Marvel karakteri de vücudunun çeşitli yerlerini büyütüp küçültmeye izin veren bazı özel güçlere sahip bir karakter olarak karşımıza çıkıyor. 



5. Hawkeye (Dizi)
2021 Yılında Seyircisi İle Buluşacak 6 Marvel Yapımı


Hawkeye, 2021 sonunda karşımıza çıkacak Marvel'in macera ve fantastik dizisi. İlk sezonu 8 bölümden oluşacak diziyi ekrana uyarlayan Jonathan İgna olacak. Filmin baş rolleri arasında Hailee Steinfeld, Jeremy Renner ve Alaqua Cox yer alıyor. Dizinin konusu Marvel kahramanlarından olan Hawkeye ve Kate'ye odaklanıyor. Kate babasının kötü biri olduğuna tanıklık edince artık ona saygı duymamaya başlayacaktır. 
 


6) Marvel Sony Untitled Spider-Man: Far From Home Sequel (Film)


2021 Yılında Seyircisi İle Buluşacak 6 Marvel Yapımı

Belki de 2021 içerisinde gelecek en heyecan verici Marvel filmlerinden olan Spider-Man filmi; baş rollerinde Tom Holland, Zendaya ve Benedict Cumberbatch bulunuyor. Aynı zamanda bu filmde Tobey Maguire'nin canlandırdığı Spider-Man Filminden tanıdığımız Doctor Octopus ile Andrew Garfield'in Spider-Man filminden Electro karakterleride bu filme yer alcak. Filmin çoklu evrenleri anlatacağı biliniyor. Film 17 Aralık 2021 tarihinde vizyona girmeyi planlıyor. Filmin yönetmen koltuğunda ise Jon Watts oturuyor. 

Haftalığın PeP'te!

İlk 15'a giren her içerik ile 200 TL kazan!

En popüler yazar sen ol!

Okunma puanını artır, kazan!

Liderlik Tablosu'na göz at!

Bu haftanın en çok okunanları.

E-bültenimize abone ol!

Haftanın en popüler içerikleri, en çok kazananlar ve staj haberleri bültenimizde.

Gizlilik Sözleşmesi'nde belirtilen hüküm ve koşulları kabul ediyorum.